RICHARD MÜLLER ZAZPÍVAL V PRAZE, BYDLEL V HOTELU CLARION

4. května 2012

Populární zpěvák Richard Müller v rámci pokračování svého Potichu tour 2 vystoupil již podruhé v Praze. K pobytu a odpočinku mezi jednotlivými koncerty vybírá Richard Müller hotely společnosti CPI Hotels. Tentokrát nocoval ve čtyřhvězdičkovém hotelu Clarion v pražských Vysočanech. „Richard Müller neměl během pobytu žádné extra požadavky, ochotně se bavil s personálem, klid a pohodlí mu pak nabídl komfortní apartmán,“ řekl Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotelu Prague.

Richard Müller vyslyšel prosby svých tuzemských fanoušků a rozšířil Potichu Tour o další koncerty v českých a moravských městech, na která se při beznadějně vyprodané podzimní části nedostalo. V nejrůznějších koutech České republiky se tak linou známé písně jako třeba Nebude to ľahké, Po schodoch, Kníže Rohan, Štěstí, Cigaretka nebo Chelsea hotel. Během dvouhodinového představení zní také písně, které se na setlistu Richarda Müllera často neobjevují. Ve většině měst vystupuje výjimečný speciální host turné – Dan Bárta, který se netradičně prezentuje písní od Raye Charlese Don't Let The Sun Catch Your Crying, dále Müllerovou skladbou Už asi nie si nebo duetem s hostitelem – Tlaková níž. Na pražském koncertě zářil i další hvězdný host Michal Horáček, který přednesl jednu ze svých villonských balad.

Dokonalé pěvecké i hudební výkony vyžadují precizní přípravu i klid a komfort. Proto si k pobytu a odpočinku mezi jednotlivými koncerty vybírá Richard Müller hotely společnosti CPI Hotels. Tentokrát nocoval ve čtyřhvězdičkovém hotelu Clarion v pražských Vysočanech. „Richard Müller je bezesporu velká osobnost hudební scény. Lidé mu tleskají vestoje a také pro nás byla jeho přítomnost v hotelu Clarion velice vzácnou návštěvou. Během pobytu neměl žádné extra požadavky, ochotně se bavil s personálem, klid a pohodlí mu pak nabídl komfortní apartmán,“ řekl Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotelu Prague.