DĚTI Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ OPĚT VE VYSOČANSKÉM CLARIONU

19. dubna 2012

Poslední akce ze série „pečení s Clarionem“ pro děti z dětských domovů se uskutečnila v Clarion Congress Hotelu Prague. „Smysl série akcí byl jednoznačně naplněn. Úsměvy a radost dětí z nevšedních zážitků z našeho hotelu hovoří za vše,“ řekla ke spolupráci Patricie Rosenbergová, Head of Marketing společnosti CPI Hotels, která Clarion Congress Hotel Prague provozuje.

Nejprve si děti prohlédly celý hotel, kde jim duty manager Miroslav Vlček představil jednotlivé profese, nechal nahlédnout do technického zázemí a povídal o všem zajímavém, co je s provozem vysočanského Clarionu spojené. Děti se zájmem naslouchaly a už si představovaly, jak by se jim tam líbilo pracovat. „Největší zájem samozřejmě byl o místa ředitele a šéfkuchaře,“ řekl s úsměvem Vlček. Poté následoval servírovaný oběd s ochutnávkou vynikající gastronomie místní restaurace Benada. Nakonec se děti z dětských domovů přesunuly do kuchyně, kde už se pod odborným dohledem vyhlášených cukrářů pustily do pečení sladkostí nejrůznějších tvarů i chutí, které si pak každý podle své fantazie nazdobil. „Děkujeme a velice si vážíme podpory CPI Hotels, zejména týmu profesionálů z Clarion Congress Hotelu Prague, kteří ochotně trávili nedělní odpoledne s dětmi z dětských domovů a snažili se jim vytvořit hezké chvíle, originální zážitky a zajímavé zkušenosti z hotelového a gastronomického prostředí. Tyto děti nemají mnoho příležitostí, jak po odchodu z domovů dosáhnout úspěšného samostatného života, ale právě díky takové spolupráci se nám daří jejich šance zvýšit,“ zdůraznil hlavní přínosy spolupráce pan Manfred Franke, předseda a zakladatel neziskové organizace Chance 4 Children. „Smysl série akcí byl jednoznačně naplněn. Úsměvy a radost dětí z nevšedních zážitků z našeho hotelu hovoří za vše,“ dodala ke spolupráci Patricie Rosenbergová, Head of Marketing společnosti CPI Hotels, která Clarion Congress Hotel Prague provozuje.