ČESKÁ MISS POZNÁ SVÉ VÍTĚZKY JIŽ TUTO SOBOTU!

29. března 2012

Již tuto sobotu večer se rozhodne o tom, která ze čtrnácti finalistek se stane Českou Miss 2012. Vítězka si ziskem korunky krásy zajistí možnost reprezentovat Česko na prestižní mezinárodní Miss Universe. Partnerem České Miss v oblasti hotelových a cateringových služeb je Clarion Congress Hotel Prague a Buddha-Bar Hotel Prague.

„Vzájemná spolupráce má již tradici a jsme rádi, že můžeme být součástí tak jedinečné společenské události,“ řekl Jan Burian, tiskový mluvčí CPI Hotels, která se na soutěži podílí ubytováním finalistek a významných hostů, poskytnutím konferenčních kapacit a také cateringovými službami. Do způsobu výběru nejkrásnější dívky České republiky v sobotním přímém přenosu zasáhnou jak diváci, tak odborná porota, kde bude společnost CPI Hotels zastupovat Veronika Fajčíková, ředitelka Buddha-Bar Hotelu Prague.

Předsedkyní poroty letos bude hvězda stříbrného plátna Claudia Cardinale. Ta spolu s dalšími členy poroty, kterými bude například herečka Eliška Balzerová, atlet Roman Šebrle nebo ředitelka soutěže Michaela Maláčová, vybere ze čtrnácti finalistek sedmičku favoritek. „Právě z těchto sedmi dívek vyberou porotci Českou Miss World 2012. Ze stejných sedmi dívek budou také diváci v sále i doma volit absolutní vítězku letošního ročníku – Českou Miss 2012,“ vysvětlili způsob volby organizátoři. Třetím titulem, o který se budou dívky v sobotu ucházet, je Blesk Česká Miss Earth. O tom, která ho nakonec získá, rozhodnou čtenáři. Všechny tři dívky získají kromě prestižních titulů také hodnotné ceny. Pro vítězku, Českou Miss 2012, je připravený celoroční pronájem bytu, osobní automobil nebo luxusní zájezd. Naprázdno nevyjdou ani držitelky dalších dvou titulů, ty si odnesou například členství ve fitnesscentru nebo neomezený přístup na internet. „Jsme si dobře vědomi toho, že jenom krása nestačí. Nezapomínáme proto na pomoc těm, kteří to potřebují a spolupracujeme s nadací Terezy Maxové i nadací Zdeňka Bakaly – ta vítězce zaplatí studium na škole, kterou si sama vybere,“ uvedla Maláčová.

Finalistky prošly letos v lednu důkladnou přípravou v exotickém Thajsku - uvidíme tedy, která z nich dokáže tuto zkušenost nejlépe zúročit. Kromě krásných dívek a zajímavých disciplín se diváci mohou těšit i na atraktivní program se spoustou hvězd, jako jsou například Karel Gott, Chinaski či Mandrage. Večerem provedou moderátoři Gabriela Partyšová a Jaro Slávik. Přímý přenos České Miss začne na televizi Prima v sobotu 31. března v 19.55.