CLARION BUDE HOSTIT BENEFIČNÍ KONCERT KAPKY NADĚJE

8. února 2012

Již tuto sobotu 11. února 2012 se v Clarion Congress Hotelu Prague uskuteční již 12. ročník benefičního koncertu Nadačního fondu Kapka naděje. V přímém přenosu na ČT1 a rozhlasové stanici Českého rozhlasu Radiožurnál vystoupí mnoho známých osobností a několik malých dětských bojovníků.

Na koncertu vystoupí mimo jiné kapely Wanastowi Vjecy, Divokej Bill, Mandrage nebo zpěváci Hana Zagorová a Meky Žbirka. Kromě hudebních interpretů se představí také několik malých dětských bojovníků se svými příběhy. Clarion Congress Hotel Prague je partnerem benefice Kapky naděje již po několikáté. Opět poskytuje komfortní kongresové zázemí a gastronomické služby. „Partnerem Kapky naděje jsme dlouhodobě, jelikož takové projekty vnímáme jako smysluplné, mají výraznou společenskou hodnotu, zaslouží si obdiv a podporu,“ řekl Jan Kratina, generální ředitel a předseda představenstva CPI Hotels, a.s.

V průběhu večera bude mít široká veřejnost možnost podpořit Nadační fond Kapka naděje prostřednictvím dárcovských SMS. „Jsme velice rádi za podporu společností, kterým není osud našich dětí lhostejný, a doufáme, že se tento koncert stane dalším úspěšným počinem v rámci dlouhodobé spolupráce,“ uvedla Vendula Auš Svobodová, prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje.

Jak podpořit Kapku naděje? Nadaci lze zaslat jednorázovou DMS ve tvaru DMS KAPKANADEJE na telefonní číslo 87 777. Cena DMS je 30 Kč,  z toho KAPKA NADĚJE obdrží 27 Kč. Další možností je roční podpora, kdy stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK KAPKANADEJE na číslo 87 777 a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč.