VYSOČANSKÝ CLARION HOSTIL FINÁLE JUBILEINÍHO X. ROČNÍKU SOUTĚŽE LOOK BELLA 2013

3. ledna 2014

Vysočanský Clarion Congress Hotel Prague byl dějištěm finále 10. ročníku soutěže o nejzajímavější tvář Look Bella 2013. O titul bojovalo 13 dívek a 7 mužů z celé České republiky, vítězkou se stala osmnáctiletá Andrea Žiačiková z Brna, v mužské sekci zvítězil čtyřiadvacetiletý Pavel Januš ze Střelic. Hřebem večera byla divácká tombola a dražba korunky vítězky, část výtěžku byla věnována charitativní organizaci UNICEF, kterou na akci reprezentovala Pavla Gomba, ředitelka organizace. Ceny se udělovaly v celkem 6 kategoriích, kromě hlavních titulů byla vyhlášena například Look Bella Sympatie nebo Look Bella Internet. Večerem provázel oblíbený herec a moderátor Mirek Šimůnek, hosté si vychutnali hudební vystoupení zpěvačky Heleny Zeťové a finalistky SuperStar Kristýny Šebíkové.

Zpestřením programu a protipólem křehké krásy byla exhibice bojového umění pod záštitou Czech Muay Thai Association. „Look Bella je pro nás již tradiční záležitostí, s radostí jsme přivítali i jubilejní 10. ročník soutěže. Dovolím si říct, že dobrá organizace přispěla svým dílem k hladkému průběhu celého večera. Clarion Congress Hotel Prague je velmi flexibilní, dokáže uspokojit potřeby kongresů i galavečerů jako je tento. Finále se zúčastnilo více než 400 hostů, v rámci příprav jsme proto spojili dohromady dva sály, samozřejmostí bylo zajištění mola nebo zvukotechniky.“, řekl ředitel hotelu, Miroslav Bukva. Po slavnostním vyhlášení hosté ochutnali občerstvení z dílny místního šéfkuchaře Miroslava Soukupa. Program nabídl také přehlídku kolekce spodního prádla, nechyběla tradiční promenáda v plavkách a módní show luxusních společenských i svatebních šatů. Ze známých osobností na akci zavítala například modelka Aneta Vignerová nebo světoznámý fotograf Rossano B. Maniscalchi.